fbpx

En grøn og prisvenlig

virksomhed

Hos Sol-Grossisten tilbyder vi yderst prisvenlige produkter, kombineret med god service og stor indsigt i markedet – alt samlet i én pakkeløsning til dig!

En grøn og prisvenlig virksomhed

Jan Højer Pedersen

Med en baggrund som elektriker og maskinmester, har jeg en stor indsigt i grønne energiløsninger. Den tekniske del som installation af dit nye solcelleanlæg og rådgivning heraf, har jeg naturligvis også stor erfaring med.

 

jan@sol-grossisten.dk

En grøn og prisvenlig virksomhed

Claus Nielsen

Med en baggrund i IT branchen, har jeg altid fundet optimeringsløsninger interessante. Der er brug for grønne klimaløsninger, og når man som køber kan hjælpe et klima- og forsyningsproblem med solcelleteknologi, så vil jeg gerne hjælpe flere med på denne rejse.

 

claus@sol-grossisten.dk

Mads Poulsen

Mads Poulsen

Jeg er fra teknologibranchen, og har længe undret mig over solcellebranchens høje priser, gammeldags tankegang og leverandører som gør produkterne komplekse. Det vil jeg gerne ændre og derfor er jeg en del af Sol-Grossisten.

 

mads@sol-grossisten.dk

Vores mission

solcelleanlæg til grossistpriser

I en tid med energikrise hvor vi konstant bliver mindet om at spare på energien stiftede vi Sol-Grossisten, med det ene formål at gøre det grønne valg nemt, sikkert og prisvenligt. Gennem en tydelig grøn profil kan vores kunder altid føle sig sikre på hvad de betaler for. Hos Sol-Grossisten vil vi gøre en forskel – det skal IKKE være dyrt at investere i grøn energi. Vi sælger socelleanlæg til grossistpriser til fordel for vores kunder og miljøet – naturligvis.