fbpx

Grøn energi til din

virksomhed

Sol-Grossisten tilbyder hele løsninger, der giver målbare og bæredygtige energibesparelser til gavn for klimaet og din virksomheds økonomi.

Sol-Grossisten tilbyder hele løsninger, der giver målbare og bæredygtige energibesparelser til gavn for klimaet og din virksomheds økonomi.
Hvis du har et stort forbrug af energi, et budget til investering og en tagflade eller et areal hvor du kan montere solceller, er det en rigtig god investering.

En rigtig god investering

Hvis du har et stort forbrug af energi, et budget til investering og en tagflade eller et areal hvor du kan montere solceller, er det en rigtig god investering. I forhold til anlæggets levetid er tilbagebetalingen særdeles attraktiv, og investeringen styrker dit grønne regnskab. Industri,  landbrug og kontorer har et stort energiforbrug i dagtimerne, hvor produktionen af solcellerne er højest. Vores panelers tekniske levetid er typisk på 25-30 år, og tilbagebetalingstiden på mellem 3.7 og 7 år gør det til en super attraktiv investering. Kontakt os allerede i dag og lad din nye grønne rejse starte.

Realkredit Danmark gør det nemmere og mere attraktivt

En ny model fra Realkredit Danmark gør det enklere for virksomheder at få solceller finansieret. Som et nyt tiltag er Realkredit Danmark nemlig begyndt at værdiansatte ejendomme med solceller på en ny måde, som tager højde for den merværdi, solcellerne giver. Det betyder, at solceller i højere grad kan finansieres via realkreditlånet. ”Vi lader elproduktionen fra solcellerne indgå som en indtægt, når vi vurderer ejendommens værdi. Så stiger ejendommens vurdering. Og når ejendommen stiger i vurdering, kan man også låne flere penge i den, ” fortæller Niels Bang-Hansen, erhvervskundedirektør i Danske Bank. Læs hele artiklen fra Danske Bank.

 

Trustpilot
5/5

“Effektivt og professionelt solcelleanlæg fra Sol-Grossisten til mit landbrug”

Jeg købte mit 50 kW solcelleanlæg hos Sol-Grossisten, og jeg er meget tilfreds med både deres produkt og service. Installationen var professionel og effektiv, og Sol-Grossisten var meget hjælpsomme under hele processen. Solcelleanlægget fungerer optimalt, og jeg har allerede bemærket en mærkbar reduktion i mine elomkostninger. Alt i alt var det en god investering, og jeg kan klart anbefale Sol-Grossisten til andre, der overvejer at investere i solcelleanlæg.

Michael Blach

Hvornår producerer du el?

Solcelleproduktion opgivet i procent på året

JANUAR
2%
FEBRUAR
5%
MARTS
8%
APRIL
12%
MAJ
15%
JUNI
13%
JULI
14%
AUGUST
12%
SEPTEMBER
9%
OKTOBER
6%
NOVEMBER
3%
DECEMBER
2%

Prøv vores nye

Låneberegner